WEKELIJKSE TRAINING:
Iedere maandag van 19.00 - 20.00 uur voor de junioren (tijdens de vakanties van de basisschool is er geen jeugdtraining)
Iedere maandag van 20.00 - 22.30 uur voor de senioren

Dubbelkampioenschap Ta-La-Ni 17.06.2022:
Op deze warme vrijdagavond waren veel potentiële deelnemers om uiteenlopende redenen niet in de gelegenheid om deel te nemen, maar diegenen die er wel waren maakten er een sportieve en gezellige avond van. 
Na de poulewedstrijden werd het inmiddels traditionele centre-court opgetuigd en werden zowel de wedstrijden om de 3e en 4e plaats als de finale gespeeld onder het genot van een drankje en een door Arie verzorgd hapje voor de toeschouwers.
De strijd om het brons werd ondanks de dappere tegenstand van Erik en Rick in 4 games gewonnen door William en Chris.
De finale werd een spannende 5-setters, waarbij Vincent en Ellen nipt werden verslagen door het winnende koppel Jan-Kees van Asperen en Henk Wiekart.
Voor de winnaars waren er bloemen en de eeuwige roem, voor de overige deelnemers de herinnering aan een leuke en sportieve avond. 

Clubkampioenschappen Senioren
Eindelijk waren ze er weer de Ta-La-Ni Clubkampioenschappen. Dit keer iets anders van opzet dan voorheen, met een A en een B poule. In de B poule waren helaas deze keer alleen spelers van team 3 aanwezig. Er werden spannende partijen gespeeld uiteindelijk ging Henk Wiekart met de beker er vandoor. In de A poule waar de heren in de wat hogere klasse hun krachten mochten meten, stonden
Jan-Kees en William in de finale. In deze spannende wedstrijd (5 setter) tussen deze 2 spelers van Ta-La-Ni 1 wist William de winst naar zich toe te trekken. Hij mag zich officieel een jaar lang clubkampioen 2022 noemen!

Uitslag poule B:
1 Henk Wiekart
2 Jan vd Berg
3 Rien Keppel
4 Bibi Terlouw

Uitslag Poule A:
1 William Mijdam
2 Jan Kees van Asperen
3 Roy den Hartog
4 Richard Kohlenberg
5 Rick Ouwerkerk
              


EN DE WINNAAR IS........... William Mijdam

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


In memoriam:In Memoriam: Ina Wiekart
Op donderdag 31 maart jl. is ons lid Ina Wiekart na een zeer kort ziekbed overleden.
Binnen de tafeltennissport was Ina zowel nationaal als internationaal bekend als scheidsrechter. Voor grote evenementen zoals ondermeer de Nederlandse kampioenschappen, de Masters, het NK Para, interlands, bekerwedstrijden, de Dutch Open Para, Wereldkampioenschappen, European Games, EK en WK Veteranen etc. etc.  werd zij vaak gevraagd om als scheidsrechter een bijdrage te leveren. 
Het hoogtepunt in haar carriëre waren de Paralympische Spelen in 2016 in Rio de Janeiro. Daarnaast heeft Ina nog veel meer gedaan voor de tafeltennissport. Op de website van de NTTB staat een uitgebreid 'in memoriam' artikel, absoluut een aanbeveling om te lezen (www.NTTB.nl) 

Binnen onze vereniging heeft Ina de nodige wedstrijden gespeeld, zowel in de competitie als ook bij toernooien. Tijdens de maandelijkse kaartavonden was zij regelmatig van de partij.
Ina stond garant voor gezelligheid en haar geweldige schaterlach staat in ons geheugen gegrift.

De tafeltenniswereld heeft in Ina een bijzonder actief, maar vooral een zeer geliefd en mooi mens verloren.
Wij wensen Henk, familie, vrienden en kennissen veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.
WIE DE JEUGD HEEFT, HEEFT DE TOEKOMST:
08.03.2022
Na een zeer lange periode zijn we afgelopen maandag weer gestart met jeugdtraining. De potentieël nieuwe leden werden welkom geheten door Richard, René en Roy.
Onder de bezielende leiding van Roy den Hartog werden de junioren de beginselen van de tafeltennissport bijgebracht, de verrichtingen werden vanuit de kantine gadegeslagen door een aantal ouders.
Aanvullende junioren zijn iedere maandagavond vanaf 19.00 uur welkom, je mag vrijblijvend komen binnenwandelen of aanmelden via het contactformulier op deze site, de eerste paar keer mag je kostenloos deelnemen, als je het prettig vind mag je je ouders meebrengen, de koffie/thee staat klaar.....  KAMPIOENEN......
08.03.2022
De duo - najaarscompetitie 2021 heeft Ta-La-Ni 2 afgesloten als KAMPIOEN van de 2e klasse poule F. 
Mede door de beperkende Covid 19 maatregelen was het er nog niet eerder van gekomen om de heren te huldigen voor deze uitmuntende prestatie.
Afgelopen maandag is dat alsnog gedaan, naast de bloemen mochten zij ook het applaus van de aanwezige leden in ontvangst nemen.
Wij wensen de heren van Ta-La-Ni 2 veel succes en speelplezier in de 1e klasse.


WE MOGEN WEER 'LOS':
25.02.2022
Momenteel gelden er voor de tafeltennissport en onze vereniging geen beperkingen en voorwaarden meer waaraan we ons moeten houden en dat is goed nieuws.
Wij wensen al onze leden, bezoekers van onze accommodatie en deze website een sportief, veilig en gezond sportseizoen !!

Huldigingen en bedankjes:
15.10.2021
Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 14 oktober 2021 mocht Roy den Hartog bloemen in ontvangst nemen als dank voor zijn tweejarige inzet binnen de kascommissie. Zijn opvolger in de kascommisie voor de komende twee jaar is Jan v.d. Berg.
Daarna was het de beurt aan Hugo Slotboom.
Na 20 jaar deel uitgemaakt te hebben van het dagelijks bestuur in de rol van penningmeester is Hugo tijdens de ALV afgetreden.
Door de voorzitter werd 'op rijm'  stilgestaan bij de inzet van Hugo binnen de vereniging.
Als dank voor het werk als penningmeester en alle andere taken die hij gedurende de afgelopen 20 jaar op zich genomen heeft is besloten om Hugo als erelid van Ta-La-Ni benoemen.
Natuurlijk hoort daar een heuse oorkonde, bloemen en een presentje bij. 
Vanaf heden is Jan-Kees van Asperen penningmeester van Ta-La-Ni, hij is hartelijk welkom geheten binnen het bestuur.
     

Vervolgens was het de beurt aan Arie Boele.
Arie heeft besloten om na 35 jaar met zijn rol als algemeen bestuurslid te stoppen. Gelukkig blijft hij alle andere taken, zoals onderhoud, schoonmaak etc. doen. 
Ook voor Arie was er een bedankje in rijmvorm, plus bloemen en een attentie. 
p.s.  Arie was al in het bezit van het predicaat 'erelid', dit terzijde....
Beide ex-bestuursleden poseerden met enige trots voor onderstaande foto:
Tot slot ontving Jan van de Berg een bloemenhulde vanwege zijn 50 jarig lidmaatschap. De vereniging bestaat dit jaar 57 jaar dus Jan is al vanaf het prille begin lid.
Jan speelt nog volop mee met de competitie en komt bijna iedere maandagavond trainen.


Algemene Ledenvergadering 2021

De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) wordt gehouden op donderdag 14 oktober 2021.
Gezien de huidige COVID 19 maatregelen is het weer mogelijk om een fysieke vergadering te organiseren.
De vergadering start om 20.00 uur, de leden zijn van harte welkom in Poortzicht.
Alle leden ontvangen op korte termijn de vergaderstukken via e-mail.


Dit jaar geen echte zomerstop


Vanwege het feit dat ivm de corona maatregelen binnensport een lange tijd niet toegestaan was is besloten dat onze accommodatie tijdens de zomermaanden op maandagavond open blijft. Vanaf 20.00 uur is iedereen welkom om een balletje te komen slaan. De kleedkamers en de douches mogen gebruikt worden en de bar is open. Binnen het gebouw blijven de voorschreven maatregelen, zoals afstand bewaren waar mogelijk, handen wassen en de vast looproute, van kracht. Het bestuur wenst u een fijne, veilige en gezonde zomer toe. 
 


Clubkampioenschappen Junioren 2020:
15.12.2020:
Het is een bijzonder jaar en dat had ook gevolgen voor de clubkampioenschappen van Ta-La-Ni. 
De versie van de senioren wordt in het geheel niet gespeeld en bij de junioren is het een kampioenschap in aangepaste stijl met weinig deelname en prijsuitreiking in 'corona-stijl' geworden.
Voor de 3e achtereenvolgende keer is Aron Maatkamp kampioen geworden en mag daarom de wisselbeker houden. 
Aron, van harte gefeliciteerd !

De uitslag:
1. Aron Maatkamp
2. Leon Snijders
3. Denis Konrad
4. Bryan van Middelkoop

Roy, bedankt voor het organiseren.

Hopelijk kunnen we er in 2021 wat meer een feestje van maken.

     


Burgemeester op pad:
03.08.2020:
Zaterdagochtend 1 augustus 2020 is onze nieuwe burgemeester, Theo Segers, samen met zijn vrouw Anneke op bezoek geweest bij Sportcomplex Poortzicht.
Het was een leuke kennismaking, verzorgd door de voorzitters van zowel Ta-La-Ni als Triade.
Na een korte rondleiding moesten beide sporten natuurlijk ook eens beoefend worden.
Het tafeltennisen ging beide bezoekers behoorlijk goed af, het duurde ietsje langer voordat de eerste bal door de korf ging, maar dat mocht de sfeer niet drukken.
Al met al een geslaagde kennismaking met een heel vriendelijk en spontaan burgemeester-echtpaar.

      

Winnaars kaartcompetitie, prijsuitreiking in de deuropening:
29-05-2020
Een beetje anders dan anders
Door de corona maatregelen geen 8 maar 7 wedstrijden, maar wel met een kampioen.
Of we nu (zoals gewoonlijk) de 2 slechtste resultaten schrappen, of slechts 1, bij zowel het Klaverjassen als bij het Whisten komt dezelfde winnaar uit de bus.
Het Whisten is gewonnen door Cees de Graaf, de wisselbeker bij het Klaverjassen werd een prooi voor Andries de Heer.
De wisselbeker met bijbehorende bloemen zijn thuis, in de deuropening met inachtneming van 1.5 meter afstand, uitgereikt.
De winnaars waren er niet minder blij mee.
Onder voorbehoud van de dan geldende corona maatregelen hopen we op 4 september weer te starten met de volgende competitie.


    

Wekelijkse trainingsavond gaat tijdelijk niet door (zie bovenstaand bericht)

Lijkt het je/u leuk om te tafeltennissen, kom dan eens langs in onze accommodatie in sportcomplex Poortzicht.
Je/u mag voorafgaande aan een lidmaatschap vrijblijvend een aantal keer gratis komen spelen (tafeltennisbatjes zijn aanwezig, echter sport(zaal)schoenen zijn verplicht)
De wekelijkse training is op maandagavond, te weten:
junioren van 19.00 - 20.00 uur (geen jeugdtraining tijdens vakanties basisschool)
senioren van 20.00 - 22.30 uur 

De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.
In verband met de genomen maatregelen t.a.v. het Corona virus (zie bovenstaand bericht) NIET door op 19 maart a.s. Ter zijner tijd wordt een nieuwe datum vastgesteld, zodra deze bekend is zullen we dit met onze leden communiceren.

Het jaarlijkse dubbeltoernooi traditioneel weer té laat gespeeld.......
lees in de rubriek "laatste nieuws" wie het winnende duo is.

Het verslag van het KinderTafelTennisFeest staat in de rubriek "laatste nieuws": 
Lees en kijk wie de winnaars zijn.

De strijd om de Ta-La-Ni bokaal is gestreden:
Het verslag plus de foto's hiervan staan in de rubriek 'laatste nieuws'.

Het verslag van de jeugd clubkampioenschappen 2019 is geplaatst in de rubriek 'laatste nieuws'.

Nieuwsgierig naar de winnaars van de klaverjas- en whist-competitie van Ta-La-Ni?
Neem een kijkje in de rubriek "laatste nieuws".

Wie neemt de gouden paaskip mee naar huis?
Lees er alles over in de rubriek 'laatste nieuws'

Bestuurswisseling en huldiging jubilarissen.
Lees erover in de rubriek 'laatste nieuws'.


Zou de goede Sint nog komen......

Afgelopen maandag was er hoog bezoek tijdens de training van de junioren, Sinterklaas in eigen persoon vergezeld van Zwarte Piet, Roetveeg Piet en Witte Piet. Na de training werd er nog even gezellig iets met elkaar gedronken en had trainer Wim nog een smakelijke verrassing voor iedereen petto....Gezelllig uitje voor de junioren:

De jeugdleden van Ta-La-Ni mogen terugkijken op een gezellig verenigingsuitje.
Het verslag en de foto's staan in de rubriek "laatste nieuws". 

Ta-La-Ni bokaal 2018
Bij wie staat de bokaal de komende 12 maanden op de schoorsteenmantel?
Lees er alles over in de rubriek 'laatste nieuws'.

Clubkampioenschappen junioren en senioren:
De clubkampioenschappen voor zowel de junioren als de senioren zijn gespeeld, lees de uitgebreide verslagen in de rubriek "laatste nieuws"

Ter informatie:
Eerder deze week bereikte ons het bericht dat de heer Koopman, medeoprichter en voormalig voorzitter van onze vereniging, 22 april jl. op 86-jarige leeftijd is overleden.
Onze vereniging is destijds ontstaan uit de personeelsactiviteiten van de firma B.Minkema en Zonen N.V., een fabriek van huishoudelijkde apparaten.
In de kantine van het bedrijf stond een tafeltennistafel waar gretig gebruik van werd gemaakt. Naast interne competities werd er ook vriendschappelijk tegen andere verenigingen gespeeld. Echter om deel te kunnen nemen aan de afdelingscompetitie van de bond was een verenigingsvorm inclusief een bestuur noodzakelijk. De heer Koopman heeft samen met drie andere heren op 15 oktober 1964  "Tafeltennisvereniging Nieuwpoort" opgericht en de eerste 5 jaar de rol van voorzitter op zich genomen.
Wij zijn de heer Koopman dank verschuldigd voor de inzet voor onze vereniging en wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe in deze donkere tijd.


Junioren 1 is kampioen geworden
09.12.2017
Het foto moment en meer informatie hierover in de rubriek 'laatste nieuws'. 


Ta-La-Ni 5 kampioen!
23.11.2017
Door de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie met 7-3 te winnen mogen de heren van Ta-La-Ni 5 zich kampioen noemen.
Het foto moment staat in de rubriek 'laatste nieuws'.
Onze felicitatie gaat naar Henk Wiekart, Rick Ouwerkerk, Rien Keppel en Jan van den Berg.
Zet hem op in de 4e klasse !!Ta-La-Ni bokaal 2017:
Vrijdag 20 oktober jl. is gestreden om de felbegeerde Ta-La-Ni bokaal voor senioren. Wilt u weten welke finalisten de toeschouwers op onderstaande eindstand hebben getrakteerd? In de rubriek ´laatste nieuws´ staat het verslag plus foto´s van deze sportieve avond.Jumelage:
Zaterdag 2 en zondag 3 september zijn onze tafeltennisvrienden uit Nieuwpoort a/d IJzer (Belgie) bij ons op bezoek geweest.
Lees er alles over in de rubriek ´laatste nieuws´.


Clubkampioenschappen Junioren 2017 :
Hessel Wink wint voor de vijfde keer clubkampioenschappen.Het verslag en foto,s vind je in de rubriek ' laatste nieuws'.

Clubkampioenschappen Senioren 2017:
Vrijdag 19 mei stonden de clubkampioenschappen voor de senioren op de Ta-La-Ni kalender. Vincent wist zijn titel te prolongeren, lees er alles over in de rubriek ´laatste nieuws´
Ta-La-Ni 1 KAMPIOEN
Dankzij een 8-2 overwinning op Sliedrecht was het vlaggenschip van Ta-La-Ni niet meer in te halen door de concurrentie. Jan-Kees van Asperen, Richard Köhlenberg, William Mijdam en René Roest zijn kampioen en promoveren naar de 1e klasse. Via betrouwbare bron is vernomen dat Richard extra personeel aanneemt om zelf meer tijd te hebben om te trainen, William wordt lid van een 3e vereniging, René neemt een abonnement op de sportschool en Jan-Kees gaat op trainingsstage naar China. Met deze veelbelovende voornemens gaat het de heren vast en zeker lukken in de 1e klasse.

Paaseierentoernooi bij Ta-La-Ni

Op donderdag 13 april is bij Ta-La-Ni een paaseierentoernooi gehouden waaraan ook spelers van regionale verenigingen deelgenomen hebben.
Zelfs een heuse paashaas ontbrak die avond niet.
Lees er alles over in de rubriek het ´laatste nieuws´.

KinderTafelTennisFeest 2016:
Op dinsdag 27 december 2016 hield Ta-La-Ni het traditionele KinderTafelTennisFeest voor basisscholieren uit groep 5 t/m 8.
Ondanks de teruglopende belangstelling qua aantal beleefden 29 kinderen van 5 verschillende scholen een gezellige en sportieve middag waarbij er sportief en enthousiast gestreden werd om de hoogste eer.
De wedstrijden werden in 6 poules afgewerkt, die de volgende 6 winnaars opleverden.

Jort Blom
Samuel Gijsen
Arwin Aanen
Leonhard Geurtsen
Milan Houweling
Timme Kollenstaart
De strijd om de Ta-La-Ni bokaal is gestreden:
21-10-2016
De winaar van de Ta-La-Ni bokaal 2016 is bekend.
Bekijk de foto´s en lees er alles over in de rubriek 'Laatste nieuws".

Ta-La-Ni succes bij het seizoensopeningstoernooi van MTTV:
21-09-2016
Vrijdagavond 9 september jl. was het MTTV seizoensopeningstoernooi. De organisatie heeft ervoor gekozen om het handicap-systeem te hanteren zodat de kansen voor iedere speler ´min of meer´ gelijk zijn.
Namens onze vereniging hebben Rick Ouwerkerk en Roy den Hartog aan dit toernooi deelgenomen.
Na een gezellige en sportieve avond mocht Rick als winnaar van het toernooi de beker in ontvangst nemen.
Ruud Muijlwijk van MTTV werd 2e en Gerco van Bruchem van Tavernie 3e. Roy greep net naast ´een podiumplaats´ en eindigde op de 4e plaats.
Rick gefeliciteerd met deze mooie prestatie!!

   


Handicap toernooi junioren:
27-06-2016
Als afsluiting van dit seizoen hebben de jeugdleden een handicap toernooi gehouden.
Het komend seizoen zullen twee jeugdteams competitie gaan spelen.
Om de junioren daar alvast een beetje aan te laten wennen, kregen ze bij dit toernooi een ´handicap´.
Dit kon zijn n.a.v. het niveau verschil 3 of 5 punten voorsprong of achterstand op de tegenstander.
Degene die het laagst speelt mocht kiezen tussen een aantal punten voorsprong of dat de tegenstander moest spelen met een heel klein, heel groot of een batje met vreemd rubber.
De uitslagen waren zo nu en dan heel verrassend.
Helaas is er vergeten te vragen of er iemand foto´s wilden maken, excuus hiervoor....
Het was een gezellig toernooi.
Leuk dat er ook nog een aantal supporters kwamen aanmoedigen.

De uitslag van poule 1:
1. Leon
2. Hessel
3. Corné
4. Tom
5. Aron
6. Duco

De uitslag van poule 2:
1. Julian
2. Matthijs
3. Melissa
4. Johnnie
5. Remy

Bibi, Roy en Dennis wensen jullie allemaal een fijne vakantie en zien jullie graag weer op maandag 22 augustus.


Clubkampioenschappen 2016:
Vrijdag 20 en zaterdag 21 mei waren de clubkampioenschappen voor resp. senioren en junioren.
Lees er alles over in de rubriek 'Laatste nieuws"

KAMPIOENEN.....
Ta-La-Ni 3 heeft de voorjaarscompetitie als kampioen afgesloten GEFELICITEERD.
Rien, Roy, Jan en Henk alvast veel succes volgend seizoen in de 4e klasse!Rabobank Clubkas Campagne - de stemmen zijn geteld.
25 april 2016
De stemmen van de Rabobank Clubkas Campagne zijn geteld. Meer dan 5000 leden stemden op één van de 469 verenigingen die zich aangemeld hebben voor deze aktie. Samen brachten zij 24.616 stemmen uit.
Fijn dat er ook weer op onze vereniging is gestemd. We mogen het bedrag van 166,57 tegemoet zien op onze bankrekening De opbrengst ligt zelfs hoger dan vorig jaar, toen waren het 144 euries.
Iedereen bedankt die middels zijn/haar stem meegewerkt heeft aan dit mooie resultaat!!!Vrijdag 22 januari 2016Dubbeltoernooi 2015 
Ondanks de wat verwarrende en verschoven datum,ondanks de wat verwarrende info op de Ta-La-Ni website, ondanks het wat poreuze geheugen van een aantal deelnemers mbt de datum van het toernooi kwamen uiteindelijk alle 16 deelnemers, al dan niet na een kleine hint, opdraven, en kon het toernooi van start gaan.
De teams waren samengesteld op basis van (al dan niet fictieve) percentages van afgelopen seizoen.
Gelukkig kon een op het laatst opengevallen plek nog ingevuld worden door jeugdlid Hessel Wink.
De zo gevormde 8 teams werden verdeeld over 2 poules.
De poule-wedstrijden werden gespeeld in 3 games en waren slechts bepalend voor de plaatsing in de kwartfinales. En vanaf dat moment ging het er echt om, en werd er best-of-five gespeeld.
In de kwartfinale gaven ons nieuwe lid Vincent de Gelder en zijn maat Ellen Hak (die maar volhield het nog nooit eerder tot de kwartfinales geschopt te hebben) al blijk van snode plannen.

Daar waar andere partijen vaak tot ver in de 5e game bol van de spanning stonden, maakten deze 2 korte metten met hun tegenstanders,
en dat was in de halve finale al niet anders.
Pas in de finale, waar ze gelegenheidsduo René Roest en Rick Ouwerkerk tegenover zich zagen was er sprake van serieuze spanning.

Maar na een gelijke stand van 1 1 werden ook de laatste 2 games, beide met 11 – 9 gewonnen door Ellen en Vincent,
waardoor ze beide de terechte en trotse winnaars van een mooie bos bloemen werden.

De complete uitslag:
1. Vincent de Gelder / Ellen Hak
2. René Roest / Rick Ouwerkerk
3. Richard Köhlenberg / Chris Hak
4. Cees van Logten / Cees Roest
5. William Mijdam / Dennis Sikking
6. Jan Bel / Roy den Hartog
7. Henk Wiekart / Rien Keppel
8. Bibi Terlouw / Hessel Wink
Laatste activiteit in 2015:
Dinsdag 29 december werd er voor de 2e maal gestreden om de Ta-La-Ni bokaal.
Bij dit handicap toernooi heeft iedereen in principe (ongeveer) evenveel kans op winst.
Op basis van al dan niet fictieve klasse aanduiding werd er gestreden met een 3-0 of zelfs 6-0 voorsprong.
De winnaar van vorig jaar (Erik Wesseling) werd een klasse hoger ingeschaald, adel verplicht tenslotte.

In totaal 19 deelnemers streden in 4 poules om de beste uitgangsposities voor de kwart-finales.
Maar ook de strijd om de overige plaatsen werd tot op het einde toe uitgevochten.
Diverse spannende en verrassende partijen waren er te zien.
Met name Kees van Logten en Cees Roest maakten het de 'gevestigde orde' knap lastig.
Helaas voor beide heren moesten ze in de halve finale nipt hun meerdere erkennen in Richard Köhlenberg en Jan-Kees van Asperen.

De strijd om de 3e en 4e plaats ging dus tussen Kees en Cees.
Terecht werd deze wedstrijd op het snel ingerichte center-court gespeeld, het eindigde weliswaar in een 3-0 overwinning voor Kees van Logten, maar de games waren spannend en heel leuk voor het publiek, dat al op temperatuur gebracht was door de spannende WK-darts wedstrijd tussen Mighty Mike en Barney.

De finale werd een mooie en spannende wedstrijd, 4 games, waarvan 3 met 2 punten verschil, brachten uiteindelijk Jan-Kees de winst.
Na nog even nagekaart te hebben wenste iedereen elkaar een fijne jaarwisseling en een gezond en sportief 2016 toe.

De complete uitslag:
1. Jan-Kees van Asperen
2. Richard Köhlenberg
3. Kees van Logten
4. Cees Roest
5. William Mijdam
6. Bibi Terlouw
7. Roy den Hartog
8. René Roest
9. Henk Wiekart
10. Erik Wesseling
11. Jan Bel
12. Michel Köhlenberg
13. Jan vd Berg
14. Rick Ouwerkerk
15. Rien Keppel
16. Dennis Sikking
17. Luciën vd Heerik
18. Chris Hak
19. Ellen Hak

 
   

KinderTafelTennisFeest 2015:
28.12.2015
Deze middag stond het jaarlijkse KinderTafelTennisFeest bij Ta-La-Ni op het programma.
30 kinderen van 5 verschillende scholen speelden in 6 verschillende poules hun wedstrijden.
Bij de meeste deelnemers waren de spelregels al bekend en kon er voortvarend gestart worden.
De hele middag werd er enthousiast getafeltennist, hier en daar een kleine terleurstelling als gevolg, maar over het
algemeen won de glimlach.
Aan het eind was er voor alle kinderen een kleine prijs en voor de poule-winnaars natuurlijk zo'n mooie beker.

De poule-winnaars:
Ton Hoogendoorn
Maarten Groeneveld
Daan Verhoef
Jaran Korevaar
Frank van Rees
Stein Korevaar

   Ta-La-Ni bokaal (handicap toernooi):
Dinsdag 29 december wordt er gespeeld om de Ta-La-Ni bokaal 2015.
Alle spelers krijgen op basis van hun (al dan niet fictieve klasse) een (positieve dan wel negatieve) startbonus per game.
Middels dit 'handicap' systeem maakt iedere deelnemer een reële kans op de wisselbeker.
De avond start om 19.30 uur.


       


Ta-La-Ni is gevestigd in het sportcomplex POORTZICHT!!
                                                                                                                         
                                                                                                                                                                                                                  
                 
     
                                                    

Ons adres is:
Sportcomplex Poortzicht
Waterlinie 1
2965 CC Nieuwpoort

De infrastructuur rondom sportcomplex Poortzicht is nog niet afgerond, het is gebleken dat navigatiesystemen verschillende aanrijroutes aangeven. Wij adviseren u om in de rubriek 'informatie' de aangegeven routebeschrijving te volgen, dan kunt u dichtbij het sportcomplex parkeren. Graag tot spoedig ziens!